Upozorenje Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj naših stranica, koristimo kolačiće. Ako nastavite pregledavati ovu stranicu, smatramo da pristajete na upotrebu kolačića. U redu

Njemački proizvođač ovih inovativnih filtera za ulje za prženje napravio je uređaj s kojim možete održat dulje kvalitetu ulja za prženje, ali i produljiti rok upotrebljivosti. Time se ostvaruje ušteda u potrošnji ulja čak i do 50%!


Njemački proizvođač VITO AG s juga Njemačke (Tuttlingen) specijalizirao se od samog početka za proizvodnju proizvoda za filtriranje kontaminiranih masti, ulja i ostalih medija za prženje u prehrambenoj industriji i ugostiteljstvu. U suradnji s mnogim lokalnim proizvođačkim i istraživačkim tvrtkama kreirali su seriju aparata za filtraciju ulja u ugostiteljstvu. 2017. godine putem tvrtke GastroElekt uvezla je prvi puta ove inovativne uređaje u Hrvatsku.

U razgovoru s poznatim chéfom i čovjekom koji već dugi niz godina radi konzalting restoranima, Giuseppeom Petteom, saznali smo što sve VITO aparat može i kako može pomoći ugostiteljima da ostvare uštede i poboljšaju kvalitetu pržene hrane.

"Najvažnija stvar je u cijelom procesu što je VITO ponudio prije primijene samog filtera uređaj za mjerenje temperature i viskoziteta u fritezama" - kaže nam g. Petté. i dodajte da se time može utvrditi pravo vrijeme za promjenu ulja puno lakše od odokativne procjene kuhara. Time se spriječava prerana ili prekasna izmjena ulja u fritezama. Također kontroliranjem temperature može se spriječiti izgaranje ulja, što pretvara ulje u kancerogenu substancu i dolazi do karbonizacije ostataka u fritezi. Sustav je vrlo jednostavan, mjerač ima doslovce semforsku logiku i kad pokazuje crveno vrijeme je izmjene.

 

 

Osim što smanjuju potrošnju ulja VITO filteri za ulje smanjuju i, logično, troškove skladištenja. Ušteda s ovim aparatima je do 50%, ovisno o koliko se često može koristiti. "Preporučam da se aparat koristi 2 puta dnevno, poslije ručka i poslije večere, kako bi se postigao maksimalni efekt ovog uređaja i dosegla maksimalna ušteda" - kaže nam chéf Giuseppe Petté. Time se povrat investicije u ovaj aparat brzo realizira. Osim što ovaj aparat filtrira i štedi ulja, održava i kvalitetu vaših prženih proizvoda, jer odstranjuje sve karbonizirane otpatke i mirko čestice, te pozitivno utječe na kritične parametre, kao što su totalne polarne materije, kiseline i akumulacije ostalih čestica (triglicerida i sl.). Znansteni rad i potvrda za ove trvrdnje stiže nam od Laboratorija za Biotehniku i zaštitu okoliša, od prof. dr. Wurstera iz Konstanza.

G. Petté stoji na raspolaganju svim zainteresiranim ugostiteljima kojima je potrebna prezentacija cijelog sustava te ovdje proslijeđujemo kontakte preko kojih možete zatražiti prezentaciju koja je u potpunosti neobvezajuća i besplatna.

 

Kontakt osoba: Giuseppe Petté

Kontakt telefon: +385 91 1230002

Kontakt e-mail: prodaja@gastroelekt.hr

 

 

Komentari

5
dobiti 2% pomoći za poslovanje, kupnju kuće, automobila i plaćanje medicinskih računa kontaktirati na selsumat@gmail.com
2
Trebate li 2% pomoći za poslovna ulaganja, za kupnju kuće, automobila i plaćanje medicinskih troškova kontaktirajte na selsumat@gmail.com
5
Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)
Novi post

Ostanite s nama u kontaktu


Šaljemo najbolje ponude na vaš mail