Upozorenje Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj naših stranica, koristimo kolačiće. Ako nastavite pregledavati ovu stranicu, smatramo da pristajete na upotrebu kolačića. U redu

U Novom Zagrebu na samom Brodarskom institutu u sklopu njihove bivše kuhinje, otvorio se restoran "Navis". Na prvi pogled ogroman prostor koji definitivno ima potencijala i dvije ambiciozne voditeljice. Navis tako prema njihovim riječima ima jedan specifičan smjer prema kvalitetnoj hrani s roštilja, rađenoj domaćim provjerenim namirnicama. Izvrsne hamburgere, pljeskavice, ćevape, domaće kobasice i ostale delikatese s roštilja moći ćete svakodnevno konzumirati, kako u samom restoranu, tako i dostavom na kućni prag u Novom Zagrebu. Svakako napomenimo da u dnevnoj ponudi gableca se radi u Buffet modelu, odnosno popularno švedskom stolu. Izbor jela je svakodnevno bogat, a svoje tanjure možete doslovce natrpat za svega 35,00 kn. Široka ponuda vina, žestokih pića, kao i sokova, stoji vam na raspolaganju.

Istaknuli bi da osim standardnih svakodnevnih gableca, ovaj prostor je idealan i za veće proslave, domjenke i razne druge evente.

Rezervacije možete napraviti na +385 1 6609 794 ili na e-mail: navis.restaurant2018@gmail.com

Kompletnu ponudu Navis restorana možete naručiti putem YumiYum aplikacije u dostavu, a pića putem QR koda sa stolova u Navis restoranu.

 

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU

 

Komentari

5
Odlična hrana ljubazno osoblje čista petica!????
Novi post
 

Ostanite s nama u kontaktu


Šaljemo najbolje ponude na vaš mail