Upozorenje Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj naših stranica, koristimo kolačiće. Ako nastavite pregledavati ovu stranicu, smatramo da pristajete na upotrebu kolačića. U redu

InTime Restoran - YumiYum

InTime Restoran novi je restoran na YumiYum aplikaciji, no posluje već dugi niz godina. Uspješno.. kontinuirano uspješno, a najbolja tajna njihovog uspjeha leži upravo u nevjerojatno pozitivnoj voditeljici koja obara svojom energijom i najmrgodnijeg gosta. To je onaj X faktor koji smo često prije spominjali, ona tajna namirnica kada posložite sve kako treba unutar svog restorana. U InTime Restoranu je to sve posloženo do najmanjeg detalja. Vrlo ugodan ambient u sklopu zgrade od InTime dostavljačke službe, gotovo na samom kraju Velike ceste, koja je nekada davno bila jedini put prema Velikoj Gorici. Na 2. katu, ovaj simpatičan restoran nudi vam po Buffet sustavu, ili kako mi to popularno zovemo - švedski stol, svakodnevno 4-5 raznih jelovnika, koje možete sami kombinirati. Uglavnom svakodnevno ćete zateći piletinu, minimalno bistru i krem juhu, puno raznih salata i začina, a sve to uvijek možete zasladiti s desertom, koji je obično sastavljan od domaćih kolača i palačinki, ali ponekad se prilagode i sezonskim štrudlama od jabuka i sl.

Svakako ono što nas je na prvu oduševilo je kvaliteta namirnica od kojih su rađeni sami gableci. Naravno, tajna je u tome što se ova vješta voditeljica izvrsno organizirala i nabavlja uglavnom domaće namirnice u suradnji s lokalnim proizvođačima od kojih neki proizvode ciljano za nju, a to se svakako osjeti na tanjuru. Nema onih plastičnih i elastičnih salata koje je teško prožvakati i progutati, s ovim namirnicama osjetit ćete kako klize i kako se tope u ustima, dajući bogat okus, baš kako to treba biti.

Stoga ukoliko ste u prolazu ili ćete potegnuti iz znatiželje, posjetite ovaj restoran gdje možete stvarno obilno, ali zdravo pojesti kako bi se napunili energijom, a svakako ćete upiti i nešto pozitivne energije od voditeljice.

 

 

 

 

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU

 

 

Komentari

Nema postova

Novi post
 

Ostanite s nama u kontaktu


Šaljemo najbolje ponude na vaš mail