Upozorenje Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj naših stranica, koristimo kolačiće. Ako nastavite pregledavati ovu stranicu, smatramo da pristajete na upotrebu kolačića. U redu

Novo mjesto za grill sladokusce

"Na adresi Britanski trg 2 otvorili smo novi grill restoran u kojem vrhunski grill majstori pripremaju specijalitete sa grilla od City Kebap proizvoda. Možete birati između ćevapa, burgera, pljeskavica, mesnog uštipka, punjeni pileći batak ili kebap classic i yaprak (kebap od telećih šnicli). Svakako svratite i uvjerite se sami u kvalitetu naše ponude - restorana Grill Point"

Moglo se pročitati na službenim stranicama City kebapa. Za sve one koji ne znaju, City kebap je poduzeće koje se pozicioniralo na hrvatskom tžištu kao jedini domaći proizvođač kebapa. Nismo iskreno tu informaciju još provjeravali, no sudeći po katastrfoalnoj situaciji u mesnoj industriji u Hrvatskoj, nije teško za povjerovat. City kebap preradu vrši u svojim vlastiti pogonima smještenim u Petrinji, gdje zapošljavaju 35 djelatnika koji su u stalnom radnom odnosu. Pohvalno u svakom slučaju, te dodajmo tome da City kebap ima nekoliko ugovorenih partnera - robnih centara - kao i veliki broj restorana brze hrane koji drže kebap u svojoj ponudi.

U ponudi imaju 3 proizvoda. City kebap, City kebap pljeskavica i City kebap pečeni. City kebap pileći nije hrvatski proizvod, ali to odrađuje proizvodni partner iz Poljske.

City kebap je vrlo ambiciozan u ovoj kategoriji, i planiraju širenje poslovanja specijalno na obalu gdje imaju za cilj postići preko 100 partnera koji će povećat njihovu potrošnju na 1,5 tona kebapa u sezonskih 3 mjeseca. Koliko je velika popularnost kebapa i zašto je hrvatska obala zanimljiva, pogotovo u doba posjeta turista iz Njemačke, govori najbolje podatak, kako je potrošnja kebapa u njemačkoj na vrtoglavih 2,5 milijardi tona godišnje, što kebap svrstava među najpopularnije fast food namirnice. Njemačka dnevno proizvodi oko 400 tona kebapa kako bi zadovoljila potrebe svog tržišta.

Kebap iz City kebapa je rađen 100% od domaće sirovine i dodajmo 100% od mesne sirovine, koja se povezuje krušnim mrvicama, začinima i jogurtom, dok će uvozna konkurencija pomiješati u pravilu određeni postotak soje.

Nova lokacija Grill Point stoga pruža, barem sudeći prema spomenutim sirovinama, izvrsnu kvalitetu kebapa i svakako potencijalno se svrstava među kvalitetnije grill lokacije u Zagrebu. Dat ćemo im još malo vremena, pa ćemo provjeriti i koliko priprema prati kvalitetu namirnica, ali svakako voditelj Hrvoje Brnjanec nam je pokazao kako su već sad obogatili svoju ponudu s većinom hrvatskih kraft pivara, ali i vina iz bačvice sa točionikom iz obiteljske vinarije JAREC - KURE.

Stoga pozivamo i Vas da kušate ukusne domaće burgere i kebape uz čašicu aromatičnog krafta na Britanskom trgu 2!

 

Ostanite s nama u kontaktu


Šaljemo najbolje ponude na vaš mail