Upozorenje Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj naših stranica, koristimo kolačiće. Ako nastavite pregledavati ovu stranicu, smatramo da pristajete na upotrebu kolačića. U redu
Postavi svoj objekt na YumiYum aplikaciju
Otvori svoj profil i budi dostupan svim gurmanima
Vašu kupci mogu Vas pronaći lako, jednostavno i brzo prema Vašoj lokaciji ili delikatesama iz Vaše ponude
 
Novi profil
Postavite svoj lokal na kartu događanja i dajte svim svojim korisnicima mogućnost da se kvalitetno informiraju o vašem objektu. Omogućite svojim novim potencijalnim korisnicima da vas pronađu po vašim najhvaljenijim proizvodima, a ne samo po imenu restorana!
CAFFE
Vlasnik ste ugostiteljskog objeka koji poslužuje samo pića. Otvorite ovaj paket, besplatno ili uz plaćanje s mogućnosti narudžbe putem QR koda. Digitalni konobar može Vam uvelike pomoći u radu i uštediti na radnoj snazi, kao i ubrzati procese na zadovoljstvo vaših klijenata.
RESTORAN
Vlasnik ste ugostiteljskog objeka koji poslužuje hranu i piće ili samo hranu. Otvorite ovaj paket, besplatno ili uz plaćanje s mogućnosti narudžbe putem QR koda ili aktivirajte logistički modul za dostavu. Digitalni konobar može Vam uvelike pomoći u radu i uštediti na radnoj snazi, kao i ubrzati procese na zadovoljstvo vaših klijenata. Imajte na umu da možete svoje jelovnike prevesti na više jezika, kao i omogućiti korisnicima da putem aplikacije gledaju svoje jelovnike u svojoj domicilnoj valuti.
SLASTIČARNA
Vlasnik ste slastičarskog objeka koji poslužuje kolače, torte, slastice, i pekarske proizvode. Otvorite ovaj paket, besplatno ili uz plaćanje s podrškom dostave i narudžbe sa stola (QR kod). Približite se svojim kupcima izvrsnim fotografijama. jednostavnom narudžbom i brzom isporukom.
FARMER
Vi ste obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo (OPG), imate lokalnu proizvodnju i možete dostavljati svoje proizvode kupcima i restoranima. Aktivirajte svoj račun i učinite svoje domaće proizvode dostupnima široj masi kupaca, ali i turistima koji će rado kušati lokalne delicije.
HoReCa Point
 
Ponudite svoje proizvode kompletnoj branši
Aktivraj svoj račun na HoreCa-point.com portalu i ponudi svoje najbolje proizvode vlasnicima ugostiteljskih objekata.
 
 
YumiYum ne naplaćuje ugostiteljskim objektima provizije od prodaje i nikad ih neće naplaćivati!
 
OGLAŠAVAJ SE NA YUMIYUM
 
 
Logistički moduli koje možete aktivirati na YumiYum:
 
NARUDŽBA SA STOLA (QR KOD)
149,00 kn/mjesečno
Narudžba sa stola je modul kojim možete aktivirati opciju i omogućiti svojim klijentima da naručuju direktno iz vašeg restorana (sa stola), bez čekanja konobara. Narudžba se odvija registracijom putem QR koda sa stola u kojem je sadržan osim zaštitnog koda i kod stola za kojim korisnik sjedi. Prednost ovog sustava imaju svakko vlasnici kafića, no uz malo angažmana veliku korist mogu imati i vlasnici restorana. Naime, omogućite svojim korisnicima jelovnike na više jezika ili više valuta (konvertiranih) tako da se strani turisti iz raznih zemalja mogu brže, bolje i kvalitetnije informirati o vašim jelovnicima. QR kod koji trebate zalijepiti na stol kreirate samostalno u administrativnom sučelju vašeg objekta, a naljepnice za stol vam nakon kreiranja stižu dostavom na adresu restorana ili kafića.
DOSTAVA
249,00 kn/mjesečno
Modul za dostavu koriste uglavnom restorani, slastičarne, lokalni proizvođači. Ovaj modul omogućuje vam upravljanje opcijama plaćanja, kreiranje vlastitih opcija, kao i dostavnih naknada i uvjeta. Putem lokalizacije možete podesiti besplatne dostave u određenim zonama ili dostavu s naknadom van zadanih zona. Aktiviranjem ovog modula omogućujete kupcima zapravo da naruče vaš proizvod dostavom na kućni prag.

Ostanite s nama u kontaktu


Šaljemo najbolje ponude na vaš mail