Upozorenje Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj naših stranica, koristimo kolačiće. Ako nastavite pregledavati ovu stranicu, smatramo da pristajete na upotrebu kolačića. U redu
Digitalni konobar
Digitalni konobar je dio YumiYum aplikacije za brzo i precizno naručivanje direktno u ugostiteljskom objektu. Digitalni konobar radi isključivo na Android i iOS platformama, odnosno na vašim mobitelima.
 
Digitalni konobar vam omogućuje da bez čekanja konobara naručite svoju omiljenu kavu, sok ili najdraže jelo. Ubrzava isporuku i skraćuje Vam vrijeme čekanja.
 
Skinita sada aplikaciju i naručujte u ugostiteljskim objektima koji koriste YumiYum digitalnog konobara
Skini aplikaciju
YumiYum on Google Play
Uskoro dostupno
Neke od prednosti Digitalnog konobara
Omogućuje višejezične jelovnike
 
Omogućite svojim turistima korištenje YumiYum aplikacije na više jezika kako bi lakše razumijeli što im se nudi. Na koliko jezika želite prevesti vaš jelovnik prepušteno je doslovce samo vama. Budite kreativni i približite se švedskim, korejskim ili kineskim turistima.
Omogućuje viševalutne prikaze
 
Olakšajte svojim gostima praćenje vaših cijena jelovnika i učinite narudžbu udobnom i opuštenom. YumiYum je integrirao već sada preko 11 raznih valuta. Automatski konverter valute pokazuje gostu cijenu u njegovoj odabranoj valuti, a vama stižu narudžbe u domaćoj valuti.
Pokažite lakše i brže vaše akcijske ponude
 
Vrlo lako i jednstavno korisnici mogu vidjeti vaše dnevne akcije i ponude. Čim otvore vaše ponude na samom vrhu možete pozicionirati promotivne ponude, unutar ponuda kroz razne bannere objasniti kvalitetno o kakvoj je ponudi riječ. Kava i sok na akciji, s yumiyum gotovo nezaobilazno.
Savršen za nadopunu narudžbe
 
Jedna od najkritičnijih situacija je znati da li je gost zadovoljan i treba li mu još nešto. Konstantnim propitkivanjem ga možda ometate, a ako niste prisutni možda ga oneraspoložite. YumiYum je idealan za takve situacije. Još jedan sok, još jedna kava... vrlo elegantno!

Ostanite s nama u kontaktu


Šaljemo najbolje ponude na vaš mail